VIP Blog

Thursday, 26 December 2013

Quotes

Assalamualaikum.

*bersihkan habuk yang dah tebal 10 inci*

Holla everyone ! Ya Allah lamanya tak menaip dekat sini . "I'm so sorry  but I love you da geojitmal, I'm so sorry" ewahh siap nyanyi lagu kpop kau . hehe.

Actually aku takdak idea nak update blog ni tapi ada seseorang galakkan aku update so aku update la . Memandangkan takdak idea so aku nak cerita pasal "Quotes Yang Mengagumkan" dalam hidup aku.

Kebanyakkan quotes favourite aku datang dari filem 3 idiots dan sekeliling aku . Filem 3 idiots ni banyak bagi motivasi dalam hidup aku . Antaranya...

"Remember . Life is a race . If you don't run fast enough, someone will overtake you and move faster" 
-Virus

"There was knowledge everywhere . Go get it from anywhere you can" 
-Rancho

"Give me some sunshine . 
Give me some rain . 
Give me another chance .
I wanna grow up once again..."
-Joy Lobo

"We learn something about human behavior that day . If your friend fails, you feel bad . 
But if your friend comes in first, you feel worse"
-Farhan

My favourite quotes from 3 idiots movie so impressive for me...

"Never Study to be successful, study for self efficiency.  Don't run behind success . 
Follow behind excellence, success will come all way behind you"
-Rancho

And the last one from Taeyang - Big Bang

"Follow your Heart, not your Head . Follow your Passion"



p/s : Semoga tahun yang mendatang, Allah memberikan keberkatan kepada kita semua ^^ ini link mengenai cerita 3 idiots

3 comments:

  1. wahhhhhh taeyangggg hhahahaha. suami kite hahahaha.mira jangan rampas tau :P

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete