VIP Blog

Monday, 14 May 2012

rezeki belum tiba :)

Assalamualaikum.

2 minggu aku menghilangkan diri akhirnya aku kembali menaip semula *buang sesawang dan habuk yang mula menebal didalam blog* Ada yang fikir aku pi PLKN tak? hehe. Sebenarnye 2 minggu aku menghilangkan ada sebab. 

Seminggu aku balik kampung sebab moyang aku sakit dan sekarang alhamdulillah dia da sihat. Kalau da balik kampung biasalah line internet takde tapi nasib hari tu line BIS (Blackberry Internet Service) ada, bolehlah aku buka FB dan Twitter *tak bosan, hehe* Seminggu selebihnya aku takde mood sebab "Patah Hati" dan kecewa sangat. Patah Hati sebab apa? sebab ni....

 *klik gamba untuk pembesaran*

Nampak tak apa UPU tu tulis? aku tak berjaya. Ok time tu aku rasa down sangat-sangat, aku rasa dunia aku gelap. Mana aku tak rasa gelap dunia ni Matrik dan Maktab tak dapat, lepas tu UPU pulak. Perghh memang sedih kot tapi aku kena fikir positif, mungkin rezeki aku belum sampai dan mungkin aku dapat 2nd intake. Kita tak tahu rezeki kita kan?

Sekarang aku mengharapkan Politeknik dan rayuan UPU. Aku harap sangat ada rezeki aku dekat situ. Form six? aku dapat tapi aku tak nak. Aku rasa aku tak boleh tapi kalau dah tak dapat mana-mana nanti aku masuklah, hehe

p/s : ramai juga yang tak dapat UPU ye? batch94 pandai sangat kot, hehe. Doakan tuan blog ni dapat sambung belajar ye :)

9 comments:

  1. insyaallah ..
    rezeki ada dimana2 cuma cpt atau lmbat saja :)

    ReplyDelete
  2. sama laa awk ,, tp insyaAllah sy g smbong at ktt dye ade collab ngn uitm ,, bf sy g form6 ,, sy sdeh sgt2 ,nk tgglkan semua ,, perlu ke perasaan neyh ade dlm diri sy ?

    ReplyDelete
  3. gud luck.

    allah tahu what the best for u.. :)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah 2nd intake dpt... ehhee
    tulah batch 94 rmai yg power2... hehee
    klo sye dlu mintak jew,,, kompem dpt surat tawaran... ehehee xD

    ReplyDelete
  5. akak pun xdapat wlupun guna lepasan skm thp 3...xtau kenapa..hurmm..xpelah terus bkerja n usaha bt bisnes sdri.kerajaan pun galakkan bt pniagaan sbb keje kerajaan pun pyh nk dpt..insyaAllah, terus usaha =)

    ReplyDelete
  6. Betul tu. Ramai yang tak dapat UPU :) hehe. Takpa, rezeki ada dimana-mana. ^_^ Yang penting jangan putus asa. Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  7. Allah telah mengatur ap yang betul untuk makhluknya,
    InshaAllah dgn izinnya u mesti dpt masuk U.

    ReplyDelete
  8. rezeki ada ade dimana-mana.. hehe.. btw , gudluckk yee :)

    ReplyDelete