VIP Blog

Saturday, 14 April 2012

Blog Berwajah Baru

Assalamualaikum.

Wah da lama aku x menaip dekat blog ni, ada la dalam 2 minggu lebih. Blog aku pon aku tengok makin JAHANAM+HANCUR, hehe. Agak-agak 2 minggu aku xde dekat blog ni, ade orang rindu x? xde! ok aku sedar siapa diriku ini untuk dirindui. Cewahh sarkastik betul ayat aku, hehe. Kalau ada yang rindu, aku minta maaf sebab aku sakit sekarang. Sakit apa? sakit M.A.L.A.S, hehe. Yup aku sangat MALAS untuk buka laptop beberapa minggu ni, hehe.

Seperti tajuk entry ni, blog aku telah pon berubah. Dulu aku pernah cakap aku nak edit blog cuma xde masa (sini) tapi sekarang aku sudah berjaya ubah blog aku 
#agak-agak ada lagi x panggil aku blogger PINKY?

blog aku dulu

blog aku sekarang

Ermm tapi aku tahu blog aku masih lagi HODOH sebab aku memang x pandai nak edit blog ni, aku edit simple je, hehe. Background blog ni aku masih kekal polka dot tu cuma warna je da bertukar dari pink ke putih. Niat asal nak cari warna kelabu tapi xde yang menarik hati *kelabu mengingatkan aku pada someone ^^*

Header pula, hmm memang simple je kan? tu hanya la header sementara, header yang sebenar x tahu bila nak siap *wani omar bila header tu nak siap? hehe* Ha kali ni header aku xde lagi KHJ tapi aku telah memindahkan KHJ ke satu ruang di blog ini. Sila lihat sebelah------>

Dalam blog ni aku telah menambah sedikit butang, iaitu butang 

Apa yang Rahsia sangat tu kena la tekan butang tu dekat sebelah, hehe. Oh ye, nampakkan burung terbang dekat blog aku ni, ha tu butang twitter aku *sila la follow bagi yang ade twitter, hee* kalau rasa burung tu menganggu korang, sila bagitahu. Biar aku TEMBAK!! burung tu bagi duduk diam, hehe. 

p/s: Penat la aku nak kene blogwalking =.="

33 comments:

  1. wahhh hahahaha hadiah untuk saya ke mira? :D hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, lebih kurang la. .
      sebab fiqa sye edit cepat2. .hehe

      Delete
  2. header ttap ade kaler pink jugak.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh pink ke kak? aduh rase wane purple. .
      xpe sementara je tu. .hehe ^^

      Delete
  3. eh, tengok sekali mcm pink. tgk 2 kali mcm purple.. tgk byk kali ada pink ada purple. ok, confused. haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, da x payah nk confius kak. .
      purple tu bkn pink. .hehe
      xpon pnggil wane pinkpurp la ^^

      Delete
  4. waaa... nice... hehehee... baru ni buke xboleh
    mesti tengah edit kan... ehehee xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, privatekn kejap sebab kerje ubah suai tengah dijalankn. .hee
      ni pon x siap lg, tggu header ^^

      Delete
  5. huhuuhu.. patut lama senyap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, penyakit malas da datang mmg mcm tu la uncle jonni. .hehe
      xpe lps ni akn rajin kembali ^^

      Delete
  6. Mesti awk rindu kat saya kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, sye rindu semua orang dekat blog. .
      hehe ^^

      Delete
  7. yg baru nie nmpk lg sweet :)

    ReplyDelete
  8. aida suka penampilan blog syamira yang baru nie.. tak nampak dah pinky nya :) lepas nie xcited nak tgk header baru dia pulak..hehe. Burung tu cute la jangan ditembak sian dia. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah! no pinky. .hehe
      header tu xtaw la bile siapnye kak, tunggu membe. .hehe
      kalau burung tu da menganggu tembak je la. .hee
      btw thankz kak ^^

      Delete
  9. comel je burung tu...hehe...thx singgah blog sy... :)

    ReplyDelete
  10. tag kamu :)

    http://tiniersakura.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html

    ReplyDelete
  11. memang simple.. :) tak susah pun nak edit blog awak.. juz kena pandai main colour.. hehe.. nak juga letak KHJ tu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha simple je kan. .hehe
      sye agak bute warne sikit trutme pink & purple. .hehe
      KHJ sudah semestinye. .hee

      Delete
  12. wahh~ dh baru la. comel gitu. ahakss. :DD

    Hepy blogging sayang ^^

    ReplyDelete
  13. grr >.< blog nie dah lawa tau. hehe :D

    ReplyDelete
  14. sy pun dah jadi malas mcm awk,malas sngt nak update entry merapu..hehe

    #yeees,sy follower ke 500 kat sini..suka tak??heheee

    ReplyDelete
  15. takpa, sekali sekala tukar kan. keke, kita pula malas nak tukar2 hearder dan edit blog. tapi janji, sedap mata org yg datang tu meamandang,. (:

    ReplyDelete