VIP Blog

Sunday, 20 May 2012

1st Contest by Akma, Wani & Mira

Assalamualaikum.

INI ADALAH ENTRY BERPAKU
(untuk lihat entry terbaru sila scroll ke bawah)


Ini adalah contest pertama yang dianjurkan oleh kami bertiga. Kami telah bergabung untuk membuat contest ni *sorang2 x mampu, hehe* 

 contest : Blog saya simple tapi comel

Syarat-syarat
1- warganegara Malaysia
2- wajib follow blog, Akma, Wany & blog ini untuk mengetahui perkembangan selanjutnye
3- klik follow di widget follow untuk follow blog ini
4- sila klik iklan yang ada jika (kalau ikhlas ingin menderma, aku x paksa)

Cara Untuk Sertai
1- buat 1 entry tentang contest ni
2- tajuk entry 1st Contest by Akma, Wani & Mira
3- letak banner contest & linkkan ke blog ini semula
4- Tag 2 orang rakan atau lebih.
5- nyatakan nama id blog & fb anda (nama yang anda gunakan untuk follow blog ini & nama anda di fb)
6-publish entry & tinggalkan link entry tersebut di ruang komen. Jika anda dari blog ini tinggalkan link di blog ini. Jika anda dari blog Akma tinggalkan link di blog Akma & jika anda dari blog Wany tinggalkan link di blog Wany.
Jangan hantar link ketiga-tiga blog

Cara Pemilihan
1- 100% dari mata kasar kami bertiga
2- Blog yang simple tapi comel dititikberatkan
3- kemas
4- tidak mengandungi terlampau banyak widget (lagi simple lagi ada peluang nak menang)
5- blog tidak mengambil masa terlampau lama untuk loading
6- kami akan memastikan anda mematuhi syarat-syarat penyertaan sebelum mngumumkan anda sebagai pemenang

Hadiah
Tempat Pertama
-shawl
-inner
-brooch
-lens

Tempat Kedua
-shawl
-lens

Tempat Ketiga
-lens
-header

Saguhati
5x riview blog

Kepada yang nak silakan la & kepada yang join terima kasih banyak-banyak. Kepada blogger lelaki yang nak join silakan la tapi nanti hadiah tu nanti bagi la dekat mak, kakak, adik perempuan or makwe korang, hehe.

p/s: Hadiah 100% peratus disponsor oleh kami sebab tu syarat-syaratnya untuk join mudah. Jika rasa contest ni x menarik x perlu la join, kami x paksa pon :)

Tarikh tutup : 27 mei 2012
Tarikh umum pemenang : 31 mei 2012 

senarai peserta----------> klik sini

30 comments:

  1. http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    id fb :siti amirah zakaria
    id follower:cik erah

    ReplyDelete
  2. alahai mira! xde hadiah utk lelaki kew... ahahaa... nk join ni... xkan nk rebut shawl... bhahahaa :P

    ReplyDelete
  3. datang amek senarai penyertaan ^__^

    ReplyDelete
  4. As-salam..

    Kak Nida mencuba.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennn

    http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

    id follower: Nida
    id Fb: Along Nida
    (http://www.facebook.com/profile.php?id=100002851027038)

    tq:)

    ReplyDelete
  5. wowww. :D mira buat segmenlah heee :D
    btw sorry mira. fiqa tak dapat join :(

    ReplyDelete
  6. woahhh! hadiah best best. haha. join :)

    http://zieyzweytoria.blogspot.com/2012/04/join-1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    ID Follower : Zimah TwinZ
    ID FB : Zimah TwinZs (http://www.facebook.com/ZimahAmerouTwinZ)

    ReplyDelete
  7. Nak join jugak ! :)

    http://channiekiller.blogspot.com/2012/04/1st-contest-akma-wani-and-mira.html

    ID Follower : Nurul Hayati
    ID FB : Nurul Hayati (http://www.facebook.com/Dhayati98)

    Hope dpt tmpat prtama :D *joke*

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum , mempollow tuan tanah kedaung dn join contest ..
    id name : nur aqira
    id fb : aqira izzati ..
    p/s : thnkz 4 the contest . :)

    http://nura-qyra.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    ReplyDelete
  9. join join join . . .

    ID Follower : Farhaz
    ID FB : Farah Hazwani Musthafa (http://www.facebook.com/farahhazwanimus)

    :DD

    http://farhazmusthafa.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    ReplyDelete
  10. http://mira-ceriaselalu.blogspot.com/2012/04/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    saya join :)

    ReplyDelete
  11. dah join contest kt blog kawan awak.hope menang

    ReplyDelete
  12. Salam. akak join ^^

    LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    Psss :: Akak dh tekan button follow kat blog akma tp xtau la nama akak ada ke x kt followers akma sbb akak dh limit klu guna button 2. kat blog akma xde pon widget follower yg "join this site" 2. huu. susah akak nak tau sama ada akak follow ke x blog akma. huuu. klu ada apa2, t mira inform akak ye. kat cbox atau komen kat n3 nie. TQ :)

    ReplyDelete
  13. saye nak join..
    blog nie cantekk+comel

    link:- mudaxskola.blogspot.com
    id name:- Nad Eyra
    id fb:- Nad eyra

    ReplyDelete
  14. Join ! Hope menang ;) Amin .

    http://lovely-sweet-apple.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

    FB : ANNA SURIANA
    BLOG ID : ANNA SURIANA

    ReplyDelete
  15. http://hajar-official.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wany-mira.html

    ID BLOG : Siti Hajar binti Mohd. Tumiran @ Hajar-Official
    IF FB : http://facebook.com/hajar07 @ Hajar Tralala

    Thanks ^^

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..hai :)
    Qila pun sekadar mencuba, kalau menang Alhamdulillah :D

    http://diarihaticikaqilah.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    ID FACEBOOK : Aqila Fadhli
    http://www.facebook.com/aqila.fadhli
    ID FOLLOWER : Aqilah Fadhli

    ReplyDelete
  17. wah!! lumayan ah hadiahnya... huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. saya join !!! terima kasih

    nama ID FB: nkhaleedamattan ATAU Nor Khaleeda Mattan
    Nama Follower: Diqnor
    http://diqnor.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    ReplyDelete
  19. salam, sy join...

    id fb: erna shafiqah
    id follower: erna shafiqah

    http://ernashafiqah.blogspot.com/2012/05/1st-contest-by-akma-wani-mira.html

    ReplyDelete