VIP Blog

Sunday, 11 March 2012

lukisan si tangan kayu

Assalamualaikum.

Yeah aku menaip lagi *rajin la pulak >,< Ok strait to the point, beberapa hari lalu, ade orang suruh aku melukis. Siapakah orang tu? akan diketahui dihujung entry ni, hehe. Bayangkan aku yang tangan kayu ni melukis, fulamak! memang hancur la kan, hehe. Masa form 1 hingga form 3, seni memang subjek yang aku tunggu sebab x tension =,= Masuk form 4 dan form 5, aku dapt kelas Lukisan Kejuteraan (LK). Nama je lukisan tapi bukannye lukis gambar, lukis ni


Tapi aku sahut juga cabaran tu. Memandangkan orang tu peminat detective conan dan aku juga, aku cari la gambar conan. Aku cube la lukis dan ini hasilnye

gambar yang aku search di Google

hasil seni ku >,<

Untuk peminat detective conan, aku mintak maaf kalau aku telah merosakkan gambar conan tu, yela aku ni kan tangan kayu, huhu ~,~ Ouh ye, untuk Detective Fiqa (orang yang telah menyuruh aku melukis) ni untuk kamu

 sorry kalau x lawa :)

Lukisan ni dah siap 2 hari tapi nak masukkan dekat dalam laptop tu lambat, scanner rosak so terpakse la tangkap gune henset *sebab tu gambar x berapa jelas

p/s: lepas lukis gambar ni, pensil kesayangan aku telah patah dipijak, sedih kot, huhu

50 comments:

  1. haha. samalah. spm dulu ada juga ambil lukisan kejuruteraan. huhu. best3. oh, lukisan tu. menjadi la juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup amik LK, LK mmg best. .hehe
      mnjadi! thankz ^^

      Delete
  2. xde la kayu cik adik. kalo nk compare, lukisan sy lg la kayu. huhu

    ReplyDelete
  3. comellahhh :D serius comell suka suka sangat2!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke, fuh nsib DF suke. .hehe ^^

      Delete
    2. ish kan kita dah cakap. kita akan suka. :P ayoo. lawa ohhh lagi lawa dr sy =.=

      Delete
    3. hehe,
      eh df pnye lg lawa la, sye pnye biase je. . :)

      Delete
  4. xdela kayu mane... lukisan sy lg kayu..hehe

    ReplyDelete
  5. kalau sy la.. mmg xnmpak rupe conan dah.. jgn cakap conan rupa org pun xde.. haha! punye la fail bab lukis2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, itu pon sye main hentam je. .
      hehe ^^

      Delete
  6. wah.. bestnyer pandai lukis. CKJ juz tau design je.. huhi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye x pndai melukis la CKJ, tu pon main hentam je. .
      hee ^^

      Delete
    2. tapi ok la tu.. menjadi... >_<

      Delete
  7. cantik le tu... huhuhu...
    aku paling fail lukis gambo pompuan... huhu... x reti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, sye fail lukis gambo org laki. .
      klo lukis sume botak. .hee ^^
      tq :)

      Delete
  8. syamira..pandai lah awk lukis...cntik..sy nk lukis mcm ni pun xde bakat..huhu :)

    ReplyDelete
  9. syamira .. nk mnta tolong ni .. lukiskn pic sy ehehe .. brp lama buat benda ni ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk lukis gamba mcm mne tu pida?
      erm kne tggu beberape ari la sbb pensil sye dah patah. .huhu

      Delete
    2. ahahaha ,, pulak gtu ?? bah sy belikn pensil laa yea

      Delete
    3. ha bole je. .
      kecik tapak tangan, 1 stadium bukit jalil sye tadahkn. .hehe

      Delete
  10. Detective Conan ! Terer lukisan ,comel~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, x terer sngt la, bese je. .hee^^
      btw thankz :)

      Delete
    2. ceh~ humble-2 plak .same-2 :))

      Delete
  11. cantiknye.dulu teringin nak belajar LK. tapi sekolah sy tak tawarkan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, time kasih. . ^^
      LK skola trtentu je ade :)
      tp LK mmg best. .

      Delete
  12. wow ! lawa weh ! nak jugak bole ? nak pic bruno mars . boleh ? hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa? time kasih, hehe ^^
      alamak bruno mars, x pndai sngt la, ade gmba lain?
      hehe ^^

      Delete
  13. da ok la tu lau sy lukis orang lidi boleh la

    ReplyDelete
  14. congrats dear! menjadi laa. ^^

    Siyes comel sangat ! Hee. Keep it up ok! :DD

    ReplyDelete