VIP Blog

Wednesday, 14 March 2012

alahai result SPM ~~

Assalamualaikum.

Ha mentang-mentang result SPM dah nak keluar, makin ramai pulak yang bercakap pasal ni. Bukak FB, TWITTER dan BLOG semua cakap pasal result SPM, lutut aku pon dah naik ketaq, haha. 

Ok kali ni aku teringin nak merepek, hehe. Aku nak bagitau tanda-tanda result SPM nak keluar (boleh juga untuk UPSR, PMR dan STPM sebab same je keadaannye)
  • Mereka yang menunggu akan rase x tentu arah dan gelisah. Mule rase nak demam dan seangkatan dengannye. #terjadi dekat aku sekarang, rase nak demam, takut, cuak dan sebagai, huhu
  • Mule menghitung hari. #ha memang tengah menghitung hari ni. macam nak kawin pulak, haha. (1 minggu je lagi dr tarikh post)
  • Mule mengepost pasal result SPM di FB, TWITTER, BLOG dan semua laman sosial. #seperti aku ni, mengepost pasal result SPM di blog, hehe
  • Mak cik, mak cik disekeliling korang mule bertanyakan bile result SPM nak keluar dan juga bertanyakan result trial korang. #penat kot nak melayan kerenah-kerenah wartawan yang x bertauliah ni. Ha siapa yang x alami, korang sangat beruntung.
  • Mule meminta ibu bapa menyediakan hadiah (cemerlang dapat hadiah kalau x cemerlang pon dapat hadiah, hadiah penampar, haha) #aku pon macam ni jugak mase PMR dulu tapi SPM ni x berani, hehe
  • Kawan-kawan korang mule menegur korang diFB dan TWITTER. #ala ni semua trick untuk tahu result korang nanti, bile dah tahu. erm faham-faham je la ye, hehe
Ha tu saje la tanda-tanda result nak keluar, hehe. Ape-ape pon kita dah berusaha so banyak-banyak berdoa dan bertawakal kepadaNya. Semoga kita dapat keputusan yang cemerlang, amin~

Ya Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani , berikanlah kami pelajar SPM 2011 batch 94 keputusan SPM 6A / 7A / 8A / 9A / 10A /11A ..mudah-mudahan kami mampu mengembirakan hati ibu bapa kami,guru2 yang mendidik kami & orang2 yang kami sayangi :)
  Amin~

 harap-harap ade la huruf ni nanti

p/s: sila doakan kami, doa anda semua sangat berharga untuk kami :)

32 comments:

  1. amin :)
    awak buat saya risau nii

    ReplyDelete
  2. aminnn..semoge kite same2 dpt result yg terbaek... :)

    ReplyDelete
  3. semoga result anda cemerlang....

    ReplyDelete
  4. klau dah buat yg terbaik, mesti ganjarannya terbaik jugak.. =)

    ReplyDelete
  5. :D , doakan result yang terbaik

    ReplyDelete
  6. lisa pun nak ambil result jugak rabu ni. semua betul apa yang syamira ckp tu :|

    ReplyDelete
  7. hehe pernah alami perasaan ni dulu. good luck. mesti byk A pye

    ReplyDelete
  8. kak doakan syamira bjaya.. :) dh bjya teruskan menuntut ilmu ;)

    ReplyDelete
  9. semoga awak dpt stret A+ ye..doakan sy jugak..9A+..amin..~

    memg tanda2 sy rasai..seram sejuk dah ni..haha :)

    ReplyDelete
  10. dear mira, gudluck result esok ea dik :D

    ReplyDelete
  11. hehehe...semua tanda2 tu mmg tpat 100% !! :) takottttt :)

    ReplyDelete