VIP Blog

Tuesday, 21 February 2012

Aku Buta Warna Ke??

Assalamualaikum.

Dah dekat seminggu aku x menaip kat blog ni gara-gara internet lembab, aduh sakit betol hati. Macam mane x lembab aku pi bantai download segala macam korea, tengok vidio tu, tengok cerita ni, hehe. Beberapa hari ni jugak aku hanya mampu blog walking je, tu pon dekat blog-blog yang laju, blog yang lambat memang x boleh *sori ye >,<

Ok aku ade masalah sikit dengan blog aku ni dan membuatkan aku pening. Masalah aku adalah apabila orang shout di Cbox aku macam ni

"Wow PINKnye blog ni"

"Jalan-jalan dekat blog PINK ni"

"Hi PINKY, singgah ye"

#lebih kurang macam tu la ayat-ayatnye
 
Ye masalah aku adalah berkaitan dengan perkataan PINK. Ya Allah, pink sangat ke blog aku ni? aku rase xde la pink sangat. Ke aku yang dah buta warna, x dapat nak bezakan warna PINK dengan PURPLE.
Bile ayat diatas tu keluar aku hanye cakap, biasalah perempuan =,=.

Erm aku rase kau orang cakap blog ni PINK mungkin sebab background kot. Ok pada awalnye aku rase tu warna PURPLE tapi bile dah lame pakai dan membe aku tegur barulah aku perasan tu warna PINK. Nak tukar aku malas jadi aku biarkan je la, hehe.

ha saje aku letak besar-besar, biar nampak dan jelas. hehe

Aku dulu pernah masuk geng ANTI PINK taw tapi tu dulu la mase zaman kanak-kanak. Sekarang ni dah boleh terima sikit, sikit je la.

Sekali lagi aku nak tanye ni, blog ni warna apa? PINK or PURPLE. Sila jawab dengan jujur dan ikhlas ye (0,0)

p/s: kalau positif pink, aku akan lancarkan pengubahsuaian blog dengan segera

24 comments:

  1. HAH. wane purple ke pink pink kottt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. purple ke pink pink. .
      alamak macam pink je lebih. .hehe

      Delete
  2. purple la...sape kate pink... :)

    ReplyDelete
  3. tgk purple je.. tp maybe purple yg seakan-akan pink.. tu yg sekali tgk org ckp pink.. maybe la kot.. hehe

    ReplyDelete
  4. blog ni kaler PINKkk!!! hahahaha...
    xder la,gurau jer...kaler purple seakan2 pink la ..
    x kisah la kaler2 apa2 pun yg penting blog kamu memang dah comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik ade perkataan purple. .hehe
      comel! <--tersipu-sipu malu. .haha(sila bg 1 pelempang :P)

      Delete
  5. Nk jwpn pnyedap hty atau jwpn sakit hty ?? HAHA ! :P
    btw, background mmg pink la dear.. tulisan 2 baru purple.. same la kite, eqha pon kurg gk dgn kaler pink neyh.. tp sumtime boley je nk terima ^__^v

    ReplyDelete
    Replies
    1. PINK! tidakkk!!! hee
      saya pon kdng2 je bole trime. .hehe
      btw tq kak :)

      Delete
  6. mmmm.... pur... purpink.....
    huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. purpink??
      wrne apakah itu uncle jonni?
      huhuhu

      Delete
  7. kaler wallpaper blog ni nampak pink, yg dot dot tu pepel..hehe

    ReplyDelete
  8. adeh, xpasal-pasal sy pun rs buta warna. rs ni mcm kaler pink.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, alamak pink ka! huhu
      time kasih ye :)

      Delete
  9. nie warna pinkpurp iaitu pink+purple..haha. sekali tgk macam pink dua kali tgk purple.. :)

    lagi satu kan syamira boleh tak buang word verifi time komen tu..google upgrade word tu susah2.. hahaha..susah nak teka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinkpurp..haha,
      bole la kak, asalkan ade purple. .hee

      word verifi? owk ok2 :)

      Delete
  10. pink dik..yg dot2 tu purple..hehe pink je pn..jgn runsing2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pink ye, alahai. .huhu :D
      ape2 pon time kasih ye kak :)

      Delete
  11. emo2, anti-pink? xnak kawan!!
    hahaha, juz joke, lyana rasa blog kamu purple lorhhhh, :D
    maybe ramai yg keliru kot sebab purple nieyh sekali pandang macm pink :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala2,jgn la mcm tu. .hee
      erm btol kot, btw thankz lyana :)

      Delete