VIP Blog

Friday, 24 February 2012

Aku bukan Blogger PINKY!

Assalamualaikum.

Entry ni bukanlah aku nak marah siapa-siapa, dak aih! cume nak ucap terima kasih je. Seperti entry sebelum ni (sini), aku telah nyatakan yang aku ade masalah dengan blog ni. Ok  akhirnye aku dah dapat jawapannye. Terima kasih dekat mereka-mereka yang sudi beri pandangan tentang blog aku ni, x kira la dekat ruang komen ataupun dekat Cbox, terima kasih sangat. Jasa korang aku ku kenang *ceh bombastik betol, hee

Keputusannye adalah sekata, pink dan purple sama banyak. Kire purpink or pinkpurp gitu la, hehe. Seperti yang aku sangke, blog nampak pinky sebab background. Semalam aku cube untuk tukar tapi xde template yang menarik so aku decide untuk biarkan dulu. Bile dah jumpe yang sesuai baru aku tukar.

Disebab pertanyaan tu jugak lah ramai yang pening dan jadi buta warna macam aku, hehe.

"cik annaqia lepas ni jangan buta warna macam saye ye, nanti nak amik lesen x lepas pulak, hee"

Oh ye terima kasih kat cik hana sebab sudi cakap blog ni comel, ala malu la >,<. PANG!! (satu tamparan singgah di pipi) ha perasan la tu, orang cakap blog die comel bukan die =,=

Ha sebelum aku terlupa, terima kasih juga kepada mereka yang sudi follow blog ni sehingga follower blog ni telah mencecah ke angka 300. Terima kasih banyak-banyak, x sangke ade jugak yang sudi follow blog aku yang super best x best ni >,<


p/s: kalau lepas ni masih ade panggil aku pinky, erm redha je la -,-

22 comments:

  1. saya dah tag sis untuk join segmen
    segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)
    hope sis boleh join segmen niyh ^^
    boleh py belog saya untuk maklumat lanjut ^^

    ReplyDelete
  2. errrr...kalau sy nk panggey bleh?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidak!! Jangan!! NO!!
      ha sume kuar, hee

      alergik la dgn prkataan tu ^^

      Delete
  3. onyonyo pink comey hapeeee. BHAHAHA

    ^^P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik dewi + pink = comel :)
      saye + pink = x comel
      huhuhu ^^

      Delete
  4. anda fobia pd kaler pink rupanya nih...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. pink cantik la, xpe la lau pggil pinky pun, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pink mmg cntik. .
      tp klo dipdnkn dgn sye sme dgn x cntik

      pinky, alahai. .huhuhu ^^

      Delete
  6. fobia pink ke ? pink comeyl ... (; hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pink mmg comel tp ntah la kak. .
      mmg susah ngam ^^

      Delete
  7. blog akak cantik pe,comel jee..hehe..bw sambil follow akak..

    p/s : akak nape akak letak gamba husben kite kat header hekhek.. XD gurau jee... lalalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik! comel! alahai, hee >.<
      time kasih ye ^^

      la husben ke? xtau la pulak. .hehe :P

      Delete
  8. header kamu still ade pink jugak.. pun boleh la panggil blogger pinky ni.. hehe

    ReplyDelete
  9. haha , pinky sweet ape ,
    lembut je warne dea ,
    hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pink mmg sweet, cntik, lembut. .
      tp x sesuai la dgn dri sye yg ganas ni. . ^^
      *ganas ke? hehe :p

      Delete
  10. misz domu.. pun sama dulu..tukar2..dan tukar2.. sampai ambil berjam2.. fuhh..sabo je la yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, dlu saye rajin la dok mengadap tu lme2
      tp skang da mls da. .hee

      Delete
  11. pink is beautifull. purple is nice. :))

    ReplyDelete