VIP Blog

Friday, 20 January 2012

Siapalah aku di hati dia

Assalamulaikum.

Selamat sejahtera semua =,= Tajuk entry kali ni agak jiwangkan? dan terasa poyo pulak, hehe. Ok sekarang aku x nak banyak cerita, aku nak korang tengok vidio ni dulu.


Apa yang berkaitan dengan tajuk entry ni rasenye dah dikatekan dalam vidio ni. X semua la betol hanye 3/4 dari vidio ni la aku rase macam diri aku >.< Entah kenape aku tibe-tibe rase nak jiwang pulak hari ni *sape nak muntah silakan, haha.

Hari tu tengah-tengah malam aku, angah dan kawan die layan la satu cerita thailand ni, pergh sweet gile kot. Pelakon lelaki die pon hensem, kan best kalu aku dapat pakwe hensem macam tu *berangan =.= Habis cerita tu kawan angah terus cakap

"Gile kot perempuan tu, sanggup tunggu dan suke dekat lelaki tu sampai 3 tahun kalau aku la, xde maknenye"

Aku yang dengar terus terkedu dan terfikir. Aku suke dekat dia dah 4 tahun, adakah aku jugak gile? arghh what ever la, yang penting aku x sampai tahap masuk tanjung rambutan lagi, haha.

Ramai orang tanya aku, kenape x luahkan je. Gile aku nak luahkan, kalau aku luahkan dah tentu aku x sanggup nak tengok muka dia lepas tu. Ha better x payah, biarlah aku pendam je perasaan ni, macam lagu shahir tu

"Bisik hatiku lepaskan dirinya, sungguh aku tak bisa, biarlah ku sendiri, tanpa kasih di hati"

*saje lagu tu aku highlightkan warne merah, biar nampak, hee

Ha amik kau jiwang habis :P Apa-apa pon aku doakan dia bahagia sebab orang selalu cakap kalau kite doakan kebahagiaan orang, akan ade orang lain yang mendoakan kebahagiaan kite.

Mak aku pon selalu cakap "Jangan mengharap kasih orang yang x sudi". Ha betul tu, buat ape nak terhegeh-hegeh dekat orang x sudi, lebih baik angkat kaki dan cari orang yang sudi sayangkan kite, betol x? kih kih kih

Dan ade 1 lagi perkara yang menggangu fikiran aku. Betul ke jodoh kite telah ditentukan sewaktu kite berusia 4 bulan dalam kandungan ibu kite?

p/s: novel siti rosmizah, lafazkan kalimah cintamu ni sangat meruntun jiwa, huhu


#terjiwangsangatlapulakakumalamni :P

2 comments:

  1. saya dh bace novel Lafazkan Kalimah Cintamu..
    best.........

    ReplyDelete
  2. bestkan. .hee, 2 ari bace 2 ari menangis. .hehe

    ReplyDelete