VIP Blog

Sunday, 8 January 2012

Nafsu Muka Buku

Assalamulaikum.

Selepas 4 hari, aku kembali buat entry baru, hehe. Ha berkaitan dengan tajuk diatas, tadi aku dok layan youtube, vidio aman wan terjumpe la vidio ni, Nafsu Muka Buku. Cube la tengok, best vidio ni. Ok sebenarnye ia adalah vidio lagu cinta muka buku tapi telah ditukar liriknye kepada islamic. Jom tengok kejap





Dalam vidio ni aku suka part die kate

Banyak persoalan yang berada di minda,
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja


NAFSU kata apa salah kau terima dia,
IMAN kata lebih kau tinggal saja

Pabila kau kata kau suka aku,
ku terdiam terkedu tapi kata imanku oooo. .


Jika kau cintakan aku. . .
Jumpalah waliku. . .

Best betul lirik lagu ni, aku suke, hee. Ade yang komen cakap suara die x best tapi lirik die memang TERBAIK! aku setuju sangat *siapa setuju, angkat tangan, hehe. 


p/s: Hobin Jang Hobin! *semangat negeri sembilan menang semalam, hee

8 comments:

  1. hihik..spe pnyanyi laki tu?? dlu pnah dgar..bez..mmg islamik..:)

    ReplyDelete
  2. Best jugak lagu nie.. suara pun boleh tahan pe. hehe..kan?

    ReplyDelete
  3. izz faizah : ntah la x knal spe pnyanyi tu. .hehe =)

    ReplyDelete
  4. aida omar : lagu ni mmg bez kak. . erm bole la. .hee

    ReplyDelete
  5. tynamuffy : bestkan. .hee, lirik lagu ni pon sngt brmkne. .hehe

    ReplyDelete
  6. sedap...hihi

    http://loveriesa.blogspot.com/2012/01/facebook-ooohhh-facebook.html

    ReplyDelete