VIP Blog

Tuesday, 27 December 2011

best people!

Assalamualaikum


Nampak x kat atas tu? hee. Syukur alhamdulillah, akhirnya blog aku sudah mencapai 100 orang follower. Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi follow blog ni. Sebenarnye aku menunggu angka 100 tu tapi memandangkan da terlajak 1, erm xpe la. hehe

Follower yang ke-101 ialah blog Mr. Cool dan follower yang ke-100 ialah blog comel alya.

sesiapa yang follow blog ni dan aku x follow balik, aku mintak maaf sebab ade blog yang linknye x bole bukak

p/s: korang follow blog ni, aku akan follow blog korang balik, hee

2 comments: