VIP Blog

Sunday, 27 November 2011

Playful Kiss

Assalamualaikum.

Drama korea yang sangat best, romantik dan kelaka. Erm da hampir 2 bulan aku tangguhkan untuk tengok cerita sebab exam punye pasal la. Walaupun exam belom habis lagi tapi aku curi-curi  gak tengok cite ni sebab x bole tahan la, rindu sangat nak tengok cite ni *mak tau, mampos aku kene marah, hehe

Ape yang best sangat cite ni? bahase pon bukannye faham. Ok2, da name pon drama korea, memang la x faham bahase dorang. Yang best tentang cerita ni, mesti la sebab ade pakwe aku KIM HYUN JOONG as a main actor, hehe. X abis-abis dengan KHJ. Ala nak buat macam mane, skang ni tengah gile kat die, hee.

Kalau nak tau cerita ni best ke x? korang try tengok sendiri, mesti korang akan jatuh hati macam aku jugak tapi kalau x, x dapek den nak menolong eh.


Kim Hyun Joong as Baek Seung Jo
Jung So Min as Oh Ha Ni


Psst! nak taw x? first-first aku tengok heroin die, Jung So Min x cantik tapi lame-kelamaan cantik la pulak, comel, hehe. Dalam cite ni, hyun joong agak sombong x macam dalam cerita BOF tapi ape pon aku tetap suke kat die, hehe.

p/s: tengok cerita ni melalui drama online.

6 comments:

  1. kite belum hbs tgk pon PK ni..ikikikik best ek?

    ReplyDelete
  2. best sangat sampai jatuh ati la. .hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..fiqah pon minat Kim Hyun Joong jgk..fest time fiqah minat kt dy pas tgk cte BOF la..gaye dy cool je.. :)

    ReplyDelete
  4. same la, saye minat die pon dr BOF. . die sangat2 cool dlm cite 2. .hehe

    ReplyDelete