VIP Blog

Friday, 18 November 2011

Exam Mood. . :)

Assalamualaikum.

Dah seminggu berada dalam mood SPM. Awal2 aritu takut sangat sampai x boleh tido la dibuatnye tapi sekarang da ok da, hee. Kali ni x boleh cerita banyak sebab nak kena belajar lepas ni *yela tu, hehe. 

Kepada yang tengah SPM good luck ae. Untuk kawan2ku minggu untuk kertas yang mencabar akan bermula so good luck ye korang, do the best dan semoga kite dapat buat cikgu2 kite bangge dengan kite. 

Paper lepas ni ialah agame, add math, fizik, kimia dan my favaourite paper, LUKISAN KEJUTERAAN.

SPM: 14/11/2011 - 6/12/2011


mampukah aku untuk dapat huruf ini? InsyaAllah :)

p/s: doakan kejayaan kami.

4 comments:

  1. Good Luck dear.. u can do it :)

    ReplyDelete
  2. Good luck untuk SPM! Chaiyok! Kakak saya pun ambil spm juga. Salam maal hijrah.

    http://www.nurinaizzati.co.cc/2011/11/contest-azam-smart-maal-hijrah-by-drc.html

    ReplyDelete
  3. thankz ye. . salam maal hijrah :)

    ReplyDelete