VIP Blog

Wednesday, 30 November 2011

Bintang baru bola sepak Malaysia

Assalamualaikum. . :)

Ape khabar semua? arap sihat la ye, hehe. Siapa bintang baru tu? ala xkan x tau kot, Nazmi Faiz! sape x kenal die ni, sekarang ni tengah meletop-letop kat pasaran *ceh wah, haha. Kalau ade yang x kenal, tu maknenya hangpa x layan bola Malaysia la, hee.

Aku minat die mase piala VFF kat Vietnam aritu. Mase tu die x femes lagi. Tapi tu dulu la sekarang da x da. Sejak Sukan SEA aritu name die teros melonjak naik so aku pon malas la nak minat die *pergi mane2 ade je orang sebut name die. Dulu mase die x femes lagi, cari pasal die, bape kerat je, sekarang ni pi google search pasal die, mesti banyak cite pasal die.

Untuk peminat Nazmi Faiz, ni biodata die:
Nama: Muhamad Nazmi Faiz Bin Mansor
Tarikh lahir:  16/8/1994 (17 tahun)
Asal: Kuala Lumpur
Posisi: Midfielder
No. Jersi: 21 atau 12

Mule-mule dulu x sangke die ni baru 17 tahun. No. jersi plak aku lebih suke die pakai no 12 sebab no 21 tu biarlah untuk amirul hadi je, hehe. Aku tahu mesti ramai awok-awok kat luar sane jeles dengan die ni sebab ramai awek dok sebut nama die, hehe. 

Jangan risau aku ade berite gembira untuk korang semua, semalam mase tengah tunggu untuk kimia paper 2 kawan aku ade cakap yang die da pon ade kekasih *menangis la awek-awek kat luar sane, x termasuk aku ye, hehe. Kalau x caye korang pi blog wani dan tengok sendiri.


p/s: dalam skuad olimpik aku minat wan zaharul nizam :P. sekarang tengah tunggu nazmi faiz approve aku di FB, hee.

8 comments:

  1. Bagus player no 12 ni.. kena gilap ramai lagi player mcm dia.. baru malaysia boleh pie jauh lagi.. anyway nak wish thanks kat dia sbb score gol terbaik masa lawan bahrin hari tuh..

    ReplyDelete
  2. btol2, gol die aritu mmg trbaik cume xde rezki malaysia malam tu. .hee

    ReplyDelete
  3. dulu mnt orgnye dan gaye die main tp skang mnt gaye die main je. .hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..prust menonggeng la awek2 kat luar sane..hihihi

    ReplyDelete
  5. haha, tau xpe. . para awek akan mnangis tp para awok akn suke. .hehe

    ReplyDelete
  6. eh kita sama laaa, dulu minat dia, tp bila dh terlampau femes, mula minat dia camtu2 je..sbb sana sini org ckp pasal dia =.= hee, kita sama lagi, sy mmg minat wan zaharul nizam lalala :D Dan sy minat jugak baddrol ^^V

    ReplyDelete
  7. sme la kite, dlm skuad olimpik minat wan zaharul nizam cume dlm skuad kebangsaan saye lebih minat amirul hadi. .hehe, tp ape pon dkat ats pdng saye skong sume yg main utk malaysia. .hee

    ReplyDelete