VIP Blog

Saturday, 16 July 2011

Ter. . atau sengaja??

Assalamualaikum.

Hari ni aku rase macam nak luahkan perasaan bengang aku kat sini. Dah lame aku pendam perasaan nie dan aku rase aku da x boleh nak simpan lagi. Kenapa buat macam tu?? terbuat or kau sengaja buat. 

Sebenarnye aku malu bile kau terlalu OVER depan orang. Aku tak pasti itu kau ter. . atau sengaja buat macam tu? kalau ter. . aku boleh maafkan mungkin kau tak perasan tapi aku rase kau macam sengaja buat untuk tarik perhatiaan orang.

Tahu tak aku malu bile kau kau JERIT dekat aku depan orang ramai. Itu kau ter. . atau sengaja buat? kalau kau ter. . aku harap lepas ni kau tak ulang lagi dan aku maafkan kau. Sengaja! kenapa kau buat macam tu? kenapa nak malukan aku depan orang ramai? aku ade buat salah ke? kalau ade ape salah aku dekat kau sampai kau nak malukan macam tu sekali *aku rase kau yang banyak buat salah dekat kami.

Aku bengang bile kau ambil hasil kerja aku dan mengaku itu kau punye. Ter. . atau sengaja?kalau ter. . tolong la minta maaf dekat aku dan aku akan maafkan kau. Kalau kau sengaja buat macam tu, aku tak tahu nak kate ape dan aku halalkan la hasil kerja aku tu.

Marah betul aku bile ade rakyat malaysia yang boo PEMAIN MALAYSIA mase malaysia lawan arsenal hari tu. Ni ter. . atau sengaja?? kalau sengaja tolong la sedar yang korang tu duduk MALAYSIA, pakai pon IC warna biru (malaysia), please la support team malaysia walaupon korang tu peminat fanatik team EPL tu.

ni baru training tapi da ramai orang datang. . =(

Kesian aku tengok pemain2 malaysia hari tu, mereka main pon tak semangat je bile tak dapat sokongan yang padu dari orang yang datang stadium tu. Semalam aku nak nangis rasenye bile dengar luahan pendapat pemain malaysia yang agak kecewa dengan penyokong2 malaysia. Tadi pon aku ade bace luahan rase kecewa coach malaysia, Datuk K. Rajagopal dekat kosmo online.

bape ramai je yang pakai baju malaysia, kebanyakkannye baju arsenal. =(

p/s: sape lagi nak sokong team kite kalau bukan kite sendiri. Nak harapkan orang luar, memang tak la. LOVE MALAYSIA, tempat TUMPAHNYA DARAHKU

4 comments:

  1. aku tau entry kau yg atas tu . haha

    ReplyDelete
  2. haha, diam2 suda tp aq mmg bengang gler gan die n pnykng2 fanatik arsenal 2. . same je 22 tu. .

    ReplyDelete
  3. aku pun tau entry yang atas tu , dan "kami" tu..

    ReplyDelete
  4. hee, btol la kn "kami" 2. . or die wat salah kat aq je. .

    ReplyDelete