VIP Blog

Friday, 27 May 2011

Selamat Hari Guru. .!!

Assalamualaikum. .

Walaupun hari guru dah lame lepas tapi baru hari ni SMK RAJA ALI sambut hari guru sebab sebelum ni sebuk dengan exam pertengahan tahun. Tahun ni sambutan hari guru agak hambar mungkin sebab hujan kot dan buat pertama kalinye semasa hari guru budak2 form 5 tak buat persembahan sebab masing2 sebuk dengan exam so tak sempat la nak buat persembahan.
  Tahun ni kebanyakkan acara dijalankan oleh budak2 form 6. Seronok la jugak tengok dorang buat persembahan. Dorang buat persembahan tiru gaya artis, memang happy la tengok dorang terutame bile abang hensem buat persembahan, hee. Tapi paling meriah bile cikgu2 smk raje ali menari zapin (tak sangke ramai cikgu raja ali pandai menari, bakat terpendam tu).

budak2 form 6 yang happening, aksi tiru gaye artis. . kung fu fighting!!

citra warna dari budak2 form 1, time kite orang dulu xde pon. .)=

sambil tunggu bas sempat lagi berposing. .hehe

Itu je la kisah hari guru smk raja ali 2011, walaupun budak form 5 xde buat persembahan, acara tu tetap meriah sebab semua cikgu sporting. Tapi sedih la sebab tahun ni tahun akhir kat situ, tahun depan da tak dapat nak merasa hari guru lagi. .huhuhu

p/s: nasib baik henset tak kene rampas. .hee

2 comments: